В Златица отварят неделния пазар и детските градини

2020-05-22 17:11
 

Вчера следобед, кризисният щаб към община Златица проведе заседание. Това съобщиха от общината на фейсбук страницата си.

Във връзка с отмяната на част от мерките, предприети по време на извънредното положение, беше взето решение за подновяване дейността на неделния пазар в Златица при спазване на всички предписания на министъра на здравеопазването. Ще бъде осигурена двуметрова дистанция между сергиите, на всяка сергия ще бъде определена площ от 4 метра за разполагане на стоката, ще се осигури еснопосочно движение с обособени вход и изход по улица „Св.Св. Кирил и Методий” и улица „Александър Стамболийски”. Пазарът ще може да работи от 8:00 до 13:00 часа, ще бъде извършена дезинфекция на площите, посетителите ще следва да носят маски, а на входа ще бъде осигурен дезинфектант за ръце.

Община Златица отваря и детските си градини 1 юни при строго спазване на противоепидемичните мерки. Родителите ще декларират съгласие и отговорност, няма да се налага носене на медицинска бележка. Също при спазване на мерките от 1 юни ще отвори и млечната кухня на територията на общината. Училищата остават затворени като ще бъдат организирани само матурите за 7-ми и 12-ти клас, както и професионално-квалификационни изпити, съгласно всички изисквания на министерствата на здравеопазването и образованието.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"