2019.03.22
петък
09:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Златица почетоха паметта на Апостола

В Златица почетоха паметта на Апостола

На 18 февруари, в навечерието от обесването на Васил Левски, в малката зала на читалище „Христо Смирненски“ в Златица се състояха събития, свързани с паметта на Апостола.

Младежите от Консултативния съвет по младежка политика към община Златица бяха организирали конкурс за есе или стихотворение на тема „145 години от смъртта на Апостола“. Специално жури, в състав д.и.н.Иван Иванов, Мая Каменска и Пенка Маркова, отличи всички участници с поощрителни награди. Беше връчена и специална награда от името на Консултативния съвет по младежка политика, която беше ваучер за посещение в музия на Васил Левски в гр. Карлово.

Младежите от съвета подариха книги за Левски на двете училища в града, а в знак на благодарност за доброто сътрудничество с читалище „Хр. Смирненски“, гр. Златица подариха два броя от „Тефтерчето на Васил Левски“.

Присъстващите имаха възможността да гледат прожекцията на филма „Незабравима България“. Честването завърши с традиционното в Златица факелно шествие от площада до сградата на метоха.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-02-19 16:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"