2019.05.22
сряда
01:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Златица се проведе карнавал

В Златица се проведе карнавал

На 28 май се проведе традиционният за град Златица карнавал на приказните герои „Имало едно време ...“. Над 100 деца от ДГ "Слънце" и ученици от подготвителен клас и начален етап в СУ "Св. Паисий Хилендарски" дефилираха под аплодисментите на публиката. Те доказаха, че детското въображение е неизчерпаемо. Организатор на събитието беше Интеракт клубът на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ със съдействието на читалище „Христо Смирненски“.

На сцената гостуваха любимите на всички приказни герои Пипи и Фют и прозвучаха незабравими детски песни и стихчета. Всички участници получиха награди - лакомства и разноцветни балони, осигурени от община Златица.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-30 16:48
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"