2019.07.16
вторник
01:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Випуск 2019 на СУ-Пирдоп се дипломира

Випуск 2019 на СУ-Пирдоп се дипломира

На специална церемония в музикалната зала на СУ „Саво Савов“ – Пирдоп зрелостниците от Випуск 2019 получиха своите дипломи за средно образование.

Дипломиращите се бяха приветствани от името на училището, преподавателите и учениците. Присъстваха близки и приятели на младежите.

Специално внимание беше обърнато на високия успех на завършващите.

Годишният успех на випуска е много добър 5,01, а средният успех от дипломите за завършено образование е много добър 4,87. Трима отлични зрелостници получиха позлатената значка на СУ „Саво Савов“. Официално бяха връчени дипломите на завършващите. Те отправиха специални благодарности към своите учители.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-25 15:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"