Вчера чрез страницата на община Златица в социалните мрежи стана ясно, че кметът на община Златица Стоян Генов най-после е взел решение за назначаване на кметските наместници на селата Карлиево, Църквище и Петрич. Кметът забави това свое решение повече от осем месеца след местните избори. Селата досега бяха управлявани от временно изпълняващи тази длъжност.

От вчера кметски наместници са: за село Църквище - Тотка Стойкова, за село Карлиево - Ненко Миндилов и за село Петрич - Мария Ангелова.

Кметът Генов поднесе кратка информация за трудовия им път и организационни умения. Припомняме, че Ненко Миндилов и Мария Ангелова са били кметове или наместници на селата и в предишни мандати. Тотка Стойкова за първи път ще изпълнява тази длъжност.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"