2019.03.23
събота
06:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Язовирите в областта се наблюдават. Няма опасност

Язовирите в областта се наблюдават. Няма опасност

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров успокои населението, че няма опасност от преливане на язовири на територията областта.

Нивата на 60-те язовира, включително и двата най-големи - Бели Искър и Огняново, намиращи се в Софийска област,  се наблюдават и няма язовири, които да са на критично ниво.

Това стана ясно от съобщение на областния управител във връзка с интензивното снеготопене, падналите дъждове и нивото на язовирите и речните корита.

На кметовете на населените места е разпоредено два пъти дневно да докладват в Областната администрация за състоянието на язовирите, съоръженията към тях и речните корита.

На територията на общините Мирково, Костинброд и Драгоман - заради обилното снеготопене и големия водосбор, има повишаване на нивото на реките. Те са под наблюдение като има готовност за действие от страна на кметовете при достигане на критични нива.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-08 16:13
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"