2019.03.23
събота
06:30
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
ЮЗДП и бизнесът продължават диалога

ЮЗДП и бизнесът продължават диалога

Югозападното държавно предприятие спира временно електронните търгове за продажба на дървесина с цел усъвършенстване на онлайн платформата. Това стана ясно на работна среща на ръководството на предприятието с представители на Сдружение „Югозапад”. Срещата беше следствие на проведен мирен протест за отмяна на електронните търгове и промяна в нормативната уредба. Припомняме, че сдружението обединява фирми от дърводобовния и преработвателен сектор в Благоевградска област.

На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с подготвяните в момента промени в нормативната уредба за условията и реда за възлагане на изпълнението на дейности в горските територии – държавна и общинска собственост, и за ползването на дървесина и недървесни горски продукти.

В заключение беше постигнато споразумение за провеждане на редовни срещи за своевременно решаване на възникналите проблеми.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-13 15:41
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"