2019.04.22
понеделник
01:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна лятна академия по моделизъм

Започна лятна академия по моделизъм

„Аурубис България” стартира Лятна академия по моделизъм. Инициативата се организира в партньорство с клуб „Стендов моделизъм България“. Припомняме, че стендовият моделизъм представлява изработване на мащабно умалени модели на самолети, танкове, автомобили, влакове, кораби, хора и други.

Инициативата на „Аурубис България” ще продължи до края на месец август. Участници ще бъдат ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ и Аграрно-техническа професионална гимназия - гр. Златица.

Младежите ще „строят” макет на завода  в Пирдоп с помощта на Станислав Петков -  председател на Сдружение „Клуб стендов моделизъм България“. Петков е главен готвач и мениджър на кухнята на Н.Пр. посланика на САЩ, а моделизмът е негово хоби. Задачата на Станислав е да помогне на учениците сами да направят макета, който да бъде изложен в информационния център на компанията.

Лятната академия по моделизъм е част от събитията, свързани с 60-годишния юбилей на завода.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-06 16:30
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"