2019.07.21
неделя
17:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна лятната академия по пиано на «Аурубис България»

Започна лятната академия по пиано на «Аурубис България»

На 2 август започна лятната музикална академия по пиано, организирана от „Аурубис България”. 10 деца и младежи от Средногорието започнаха своето обучение.

Инициативата се организира за четвърта поредна година от компанията в партньорство с Музикален център „Феникс мюзик 2012”. От музикалния център посрещнаха своите възпитаници с парче френска торта.През четирите седмици от лятната академия учител на младите пианисти ще бъде музикалният педагог Николай Пефев. По време на обучението курсистите ще имат възможността да се докоснат до необятния свят на музиката, да развият музикални способности и да намерят ново поприще в живота си.

В края на академията курсистите ще покажат какво са научили и ще получат свидетелства.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-08-02 17:02
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"