2019.02.21
четвъртък
13:38
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна лятната компютърна академия на «Аурубис България»

Започна лятната компютърна академия на «Аурубис България»

На 2 юли в информационния център на „Аурубис България” започна лятната компютърна академия, организирана от компанията. Инициативата е насочена към ученици и студенти от района. Провежда се през месец юли и има за цел да обогати знанията и уменията на младежите в сферата на информационните технологии.

Тази година в академията участват 22-ма души, разделени в две групи. Те ще се обучават в направленията „Програмиране” и „Рекламен дизайн”. В групата по програмиране участниците ще се потопят в света на уеб дизайна и писането на код. Те ще се запознаят и ще упражняват уменията си по HTML, Javascript и WordPress. В групата по рекламен дизайн обучаващите се ще могат да дадат воля на въображението си, използвайки програми за обработка на графични изображения и видеа, като Adobe Illustrator, Adobe After Effects и други. Те ще имат възможността да изработят собствени видеа и двуизмерни графики.

Обучители на младежите са специалисти от международна компютърна академия „IT STEP”.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-03 15:46
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"