2019.03.23
събота
07:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Започна турнирът по футбол на Пирдоп

Започна турнирът по футбол на Пирдоп

На 8 март на градския стадион в Пирдоп беше даден старт на първия междуучилищен турнир по футбол, организиран от община Пирдоп. Надпреварата беше по повод Националния празник на България 3 март.

Мероприятието беше открито от заместник кмета Вера Бойчева. Тя поздрави отборите и техните ръководители и им благодари за  участието. Бойчева изрази надежда този турнир да стане ежегоден и пожела успех на футболистите.

Първата среща се проведе между отборите на ПГТХТ - Пирдоп и АТПГ - Златица. Въпреки женското присъствие на вратата на АТПГ, момчетата от пирдопския отбор не проявиха милост и победиха категорично с 8:0. Следващият мач беше сблъсък между гимназиите на Пирдоп и Златица, като футболистите от СУ "Саво Савов" бяха по-хладнокръвни в атака и закономерно се поздравиха с успеха. Третият мач беше между отборите на ПГ "Тодор Пеев" от Етрополе и СУ "Любен Каравелов" от Копривщица, като играчите от професионалната гимназия разгромиха своите опоненти с двуцифрен резултат. Последният мач се превърна в истинска битка и беше между съставите на СУ "Христо Ясенов" - Етрополе и ПГМЕ - Пирдоп. Момчетата от Пирдоп се опълчиха по най-добрия начин на фаворитите от спорното училище и само малшанса ги лиши от нещо по-различно от престижна загуба.

На полуфиналите ще се срещнат отборите на СУ "Саво Савов" и ПГ "Тодор Пеев", а в другия мач ще са тимовете на СУ "Христо Ясенов" и ПГТХТ "Никола Димов". Очаквайте изхода на турнира в следващите ни емисии.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-09 17:38
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"