2018.12.18
вторник
21:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Завърши «Лятно училище 2018» на «Аурубис България»

Завърши «Лятно училище 2018» на «Аурубис България»

На 27 юли в салона на читалище „Напредък“ в Пирдоп се проведе официалното закриване на «Лятно училище 2018» за деца на служители на «Аурубис България».

Лятното училище се организира от Образователен център „Милетия“ и се финансира от компанията за поредна година.

Мотото на лятното училище тази година беше „Магията на киното“. Участниците бяха поставени в различни интерактивни и практически ситуации. Те учиха, като се забавляваха и спортуваха.

През двата модула на лятното училище децата и младежите посетиха и опознаха различни обекти в района на Средногорието и извън него. Те се потопиха в света на киното в киноцентровете Бояна и Долна Малина.

На тържеството по закриването на лятното училище присъстваха родители и близки на учениците. Ръководителят на лятното училище Илияна Серафимова приветства всички и представи специалния гост – актьорът и режисьор Николай Илиев. Преди публиката да заеме местата си, той даде напътствия на младите актьори и кинорежисьори. Пред публиката всеки отбор представи своето изпълнение – сцена от любим български филм.

В края на тържеството всички получиха подаръци и поздравления от името на компанията-спонсор, а Ники Илиев раздаде грамоти и автографи.    

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-30 17:34
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"