2019.01.24
четвъртък
06:36
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Завърши Стажантска програма 2017 на «Елаците-Мед»

Завърши Стажантска програма 2017 на «Елаците-Мед»

Седмата поред Стажантска програма 2017 на „Елаците Мед“ приключи успешно. На специална церемония стажантите получиха своите сертификати. В административната сграда на компанията инж. Симона Събкова, директор „Човешки ресурси”, и Марияна Иванова приветстваха  младежите, които през последните три месеца се възползваха от възможността за стаж в компанията.

Припомняме, че в началото на месец юли 21 студента от различни университети започнаха своя стаж в „Елаците Мед”. Бъдещите специалисти имаха възможността да стажуват в различните направления в Обогатителния комплекс и в Рудничния комплекс съобразно своите специалности и интереси.

Симона Събкова благодари на наставниците за търпението и отношението към стажуващите студенти и на самите младежи за интереса, упоритостта и отговорното отношение. Тя сподели още, че през всичките години на провеждането на програмата в компанията са стажували 199 студенти, като 26 от тях вече са част от колектива на дружеството. Наставниците дадоха отлична оценка на проведената програма и на отношението на младите специалисти към работата. Младежите изразиха отлични впечатления от придобития опит и знания.

Стажантите официално получиха своите удостоверения за участие в програмата и символични подаръци от предприятието. Събитието по традиция завърши с обща снимка и коктейл.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-09-29 18:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"