2019.04.22
понеделник
01:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Жените от «Средногорски звън» - Челопеч на първо място

Жените от «Средногорски звън» - Челопеч на първо място

Челопешкият женски хор „Средногорски звън” донесе първа награда от международен фестивал. Певците ни получиха признанието на жури и публика на проведения от 6 до 9 юли XV-ти Международен хоров фестивал "Маестро Медникаров" в Албена. Събитието се организира от Международната фестивална програма "Приятели на България" и община Добрич под патронажа на кмета на града.

С подкрепата на община Челопеч, хорът достойно се представи и популяризира средногорския фолклор. Славеите от Челопеч с ръководител Невелина Сараджова поднесоха и комплимент към гостите от Русия с песента „Конь”.

Във финалната гала вечер журито присъди на жените от „Средногорски звън” и на тяхната диригентката Невелина Сараджова първото място. В изблик на радост певиците ни запяха "Наше село, китно село Челопеч".      

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-11 15:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"