2019.03.23
събота
07:31
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Златица отбеляза Деня на победата

Златица отбеляза Деня на победата

По повод Деня на победата, 9-ти май, и в рамките на майските празници на град Златица, златичани се събраха на Алеяна на славата пред паметника на загиналите за отечеството воини.

Присъстваха кметът Магдалена Иванова, общински съветници, служители в общинска администрация, представители на културни и образователни институции, граждани. Кметът Иванова приветства присъстващите и припомни факти от историята. Слово по повода произнесе Тодор Медаров. Хор „Златина” с ръководител Кузман Кузманов изпълни патриотични песни.

С едноминутно мълчание и падане на колене присъстващите почетоха паметта на загиналите. На паметника на загиналите за отечеството златичани бяха поднесени венци и цветя.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-09 17:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"