2019.06.26
сряда
23:52
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Зрелостниците на ЧПГЧО се дипломираха

Зрелостниците на ЧПГЧО се дипломираха

На 29 юни в читалище „Напредък” в Пирдоп бяха връчени дипломите на 36 зрелостници на Частната профилирана гимназия с чуждоезиково обучение в Челопеч. Салонът на читалището се изпълни с множество родители и близки на завършващите, техни приятели и гости.

Тържеството започна с посрещане на училищното знаме. По традиция най-малките ученици на гимназията – осмокласниците и деветокласниците, изнесоха представление на английски език. Присъстващите имаха възможността да гледат театрализация на Питър Пан.

Музикални поздрави към завършващите и всички присъстващи отправиха възпитаниците на училището и вокалисти от група „Средногорски звън”, бивши и настоящи възпитаници на училището.

Официалната церемония по връчването на дипломите започна с приветствие към ученици и учители, което отправи директорът на частната гимназия Николай Кръстев. Той отбеляза високия резултат на училището и на зрелостниците. Стана ясно, че общият успех на гимназията за учебната година е много добър 5,29. Кръстев с особено задоволство съобщи, че най-високият успех е на най-малките ученици. 12 „а” клас от Випуск 2018 завършва с успех 5,29, а 12 „б” клас завършва с успех 5,46. Бяха изброени многото успехи, отличия, участия и инициативи на ученици от английската гимназия.

Последва тържествено връчване на дипломите за средно образование на зрелостниците.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-02 18:04
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"