Ученици от Челопеч се включиха в инициативи

 

ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Челопеч посвети изминалата седмица на толерантността и добротворчеството. Това съобщиха от учебното заведение чрез социалната мрежа.

Учениците се включиха в редица инициативи като "Ден на толерантността", "Ден на християнското семейство" и "Ден на детето". Във връзка със спазване на мерките за безопасност, всеки клас осъществи своя собствена инициатива под формата на творчески ателиета, уроци на открито,сценично-изпълнителска дейност, създаване на образователни презентации, постери, къщички и др.

Идеята е да се запазят българските традиции и обичаи, в които се корени любовта към семейството, чувството за принадлежност, толерантност, взаимопомощ и разбиране в отношенията със съученици и приятели.

Публикувана на: 2020-11-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"