В Антон ще поставят табели на улиците

 

Кметът на община Антон Андрей Симов стартира проект по поставянето на табели на улиците в селото. Инициативата е една от задачите, които си е поставил кмета за следващите два месеца с цел облагородяване на селото и постигане на приятна европейска визия.

Андрей Симов: “Другото нещо, което никога не е имало в нашето село и смятам, че ще допринесе за комфорта на гражданите и на всички, които не познават нашето село, за да го опознаят по бързо, е да си имаме имена на улиците. Нашите улици са с прекрасни имена, виждате, но повечето граждани на Антон не знаят имената на улиците. Искам да Ви демонстрирам, това е табелката, която сме избрали като дизайн да сложим в началото и в края на всяка една улица, която табелка ще добринесе за  по-добрата ориентация на гостите на нашето село и на нашите граждани. Стилът е типично български, който е синьо и бяло за по-лесно разчитане, това което може да видите и по софийските булеварди.

Табелите на улиците няма да ощетят данъкоплатците, тъй като сумата от около 1200  лева ще бъде осигурена от спестявания в бюджета. Това е една от 40-те задачи, които кметът смята да изпълни през тази година. Една от тях е и подмяната на уличното осветление, за което вече ви съобщихме. Ще бъдат подменени стари и поставени нови около 330 осветителни LED тела, които ще спестят разходи на общината.

Публикувана на: 2020-04-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"