Община Челопеч със строителен Оскар

 

Община Челопеч получи престижния приз за цялостен принос в благоустройството. Това стана на специална церемония в рамките на осмото издание на престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY Property AWARDS 2018, съобщава агенция VIP COMMUNICATION.

Церемонията по награждаването се състоя на 10 октомври в София.

Компетентно жури от строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор строителство, отличи община Челопеч с най-престижната награда в категорията „Малка община с принос в благоустройството”. Наградата получи кметът на общината Алекси Кесяков. Призът беше връчен от заместник областния управител на Софийска област Николай Борисов.

 

 

Публикувана на: 2018-10-11
Добавена от: Иванка Господинова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"